Gmail SMS Onay

Gmail SMS Onay

Son günlerde birçok kullanıcı, verdiği farklı farklı uygulamalar ile Google uygulamasını sıklıkla tercih etmektedir. Dünyanın en başarılı arama motorlarından birisi olan Google uygulaması içerisinde YouTube, Gmail, Google Drive, Google Play gibi birçok hizmetleri kullanıcılarına sunmaktadır. Artan kullanıcı sayısı ile birlikte kişilerin verilerinin korunması adına ve açılan hesapların sahte olma oranlarını düşürmek amacıyla gmail SMS onayı Google tarafından da istenen protokollerden birisi haline gelmiştir. Bu sebeple de birçok kullanıcı kendilerine ek hesap açmak istediklerinde ekstra telefon numaralarını ihtiyaç duymaktadırlar. Son günlerde sıklıkla adı duyulan sanal numara satın alma işlemleri merak edilen konular arasında yer almaktadır. Sanal numaralar ile herhangi bir operatöre bağlı hat satın alma işlemleri gerçekleştirmeden kolaylıkla Gmail SMS onay işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Bu sebeple bu yazımızda da siz değerli okuyucularımız için sanal numaralar ile Gmail SMS onayının nasıl gerçekleştirileceği ve Google SMS onayı için sanal numaraları onayhizmeti.com üzerinden nasıl satın alabileceğinize dair detayları yazımızda derledik.


Gmail SMS Onay Hizmeti

Yalnızca Google uygulaması değil birçok platformda da sms onayının istenmesi ile birlikte sanal numaray olan talep gün geçtikçe artmaktadır. Bu sebeple de sanal numara satan sitelerde de artış görülmektedir. İnternet üzerindeki yapılan alışverişin tehlikeli olmasından dolayı sanal numara satın almak isteyen kişiler güvenilir sitelerden işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Özellikle sanal numara satın almak istenen sitelerde bakılması gereken en önemli husus güvenliktir. Bu sebeple de seçilen sanal numara satan sitenin müşterilerinin memnuniyeti ve yorumları dikkate alınmalıdır.


Biz Türkiye'de sıklıkla kullanılan ve müşterilerinin oldukça çok memnun olduğu sanal numara satım işlemleri gerçekleştiren onayhizmeti.com sitesini okuyucularımıza önermekteyiz. Bu site üzerinden istediğiniz herhangi bir saatte sanal numara satın alma işlemlerini güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca herhangi bir operatöre bağlı hat almaktan daha uygun fiyatlı olacak şekilde sanal numaralar alıp istediğiniz herhangi bir platformda SMS onayı yapabilirsiniz.


Sanal Numara ile Gmail SMS Onayı Nasıl Yapılır?


Sanal numara ile Google SMS onayı yapmak için ilk olarak onayhizmeti.com sitesine kayıt olarak başlamanız gerekmektedir. Onayhizmeti'ne kayıt olduktan sonra seçeceğiniz sanal numaranın fiyatı kadar bakiye yükleyerek anasayfa üzerinden Numara Al kısmından sanal numara satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sanal numara satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra istediğiniz Google hesabını aldığınız numaraları girerek SMS doğrulaması kodu isteyin. SMS doğrulaması kodu onayhizmeti.com paneli üzerinden "Numaralarım" sayfasında size iletilecektir.


Onay kodunuz 2-3 dakika içinde size ulaşmazsa mevcut işleminizi manuel olarak iptal butonu ile iptal ederseniz bakiyeniz otomatik olarak iade edilir ve tekrar yeni bir sanal numara ile onay kodu isteyebilirsiniz. Bu sayede herhangi bir operatöre bağlı hat ücreti ödemeden daha uygun fiyatlı olacak şekilde Google SMS doğrulamasını gerçekleştirebilirsiniz. Sitemize Üye değilseniz aşağıdaki bağlantı üzerinden üye olabilir ya da giriş yapabilirsiniz.

GİRİŞ YAP     ÜYE OL


31/03/2023 11:37:38